Transpaleti cu cantar

Portofoliul nostru contine o gama vasta de transpaleti manuali (lize manuale) cu cantar electronic, echipamente foarte des utilizate de companii cu activitati de logistica, productie, servicii transport etc.

Lizele cu cantar sunt destinate in special manipularii si cantaririi paletilor cu marfa, dar permit manipularea si cantarirea tuturor obiectelor ce pot fi ridicate si sustinute pe furcile acestora. Protofoliul nostru include inclusiv modele ce permit deplasare electrica datorita configurarii lor cu motor electric, ridicarea fiind cea hidraulica clasica, bazata pe miscarea timonei.

Orice liza manuala din gama noastra de echipamente va permite cantarirea cu precizie ridicata a paletilor manipulati. Distribuim pe piata din Romania transpalete cu cantare electronice produse de compania Ravas - Olanda care este compania leader de piata in domeniul echipamentelor de ridicat cu cantar.

Filtre active

Transpalet cu cantar Ravas 1100

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas 1100, produs de catre compania olandeza Ravas, leaderul de piata in domeniul echipamentelor de cantarire dinamica, este cel mai vandut transpalet cu cantar de pe piata, avand o capacitate de 2.000Kg, disponibil atat in varianta omologata, dar si neomologata pentru uz intern, optional configurabil cu imprimanta sau sasiu inox.

Transpalet cu cantar Ravas 3200F

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas 3200F, produs de catre compania olandeza Ravas, este un echipament nou, lansat pe piata in anul 2019 menit sa inlocuiasca modelul 2100L, avand o capacitate de minim 2.000Kg, disponibil atat in varianta omologata, dar si neomologata - pentru uz intern, avand standard comunicatie bluetooth cu posibilate de transmitere date pe telefon in aplicatia gratuita WightsApp (Android sau IOS), optional configurabil cu imprimanta sau sasiu inox.

Transpalet cu cantar Ravas 5200F

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas 5200F este unul din echipamentele lansate pe piata in anul 2019 de catre compania olandeza Ravas, menit sa inlocuiasca modelul 4100L, avand o capacitate de minim 2.000Kg, disponibil atat in varianta omologata, dar si neomologata pentru uz intern, configurat cu un indicator de greutate cu ecran tactil color cu o diagnonala de 5", avand standard comunicatie bluetooth cu posibilate de transmitere date pe telefon in aplicatia gratuita WightsApp (Android sau IOS).

Transpalet semi-electric cu cantar...

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar semi-electric Ravas Ergotruck, produs de catre compania olandeza Ravas este un transpalet ce asigura deplasarea intr-un mod simplificat ca urmare a motorului electric de 0,65kW din configuratie, permitand transportul paletilor de peste 750Kg pe distante scurte in timp foarte scurt. Transpaletul are o capacitate de 1.500Kg si este disponibil cu cantar atat in varianta omologata cat si pentru uz intern, fiind disponibil in configuratii cu diverse valori pentru diviziunea de cantarire in functie de scopul cantaririi.

Transpalet cu cantar Ravas...

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas ErgoScrissor cu ridicare inalta, produs de catre compania olandeza Ravas este un transpalet ce permite ridicarea incarcaturilor la o inaltime de pana la 740mm. Transpaletul este disponibil atat in varianta cu ridicare manuala cat si in varianta cu ridicare electrica. Capacitatea maxima a transpaletului este de 1.000Kg si este disponibil cu sistem de cantarire atat omologat metrologic cat si pentru uz intern.

Produse adaugate pentru comparare