Transpaleti cu cantar

Portofoliul nostru contine o gama vasta de transpaleti manuali (lize manuale) cu cantar electronic, echipamente foarte des utilizate de companii cu activitati de logistica, productie, servicii transport etc.

Lizele cu cantar sunt destinate in special manipularii si cantaririi paletilor cu marfa, dar permit manipularea si cantarirea tuturor obiectelor ce pot fi ridicate si sustinute pe furcile acestora. Protofoliul nostru include inclusiv modele ce permit deplasare electrica datorita configurarii lor cu motor electric, ridicarea fiind cea hidraulica clasica, bazata pe miscarea timonei.

Orice liza manuala din gama noastra de echipamente va permite cantarirea cu precizie ridicata a paletilor manipulati. Distribuim pe piata din Romania transpalete cu cantare electronice produse de compania Ravas - Olanda care este compania leader de piata in domeniul echipamentelor de ridicat cu cantar.

Filtre active

Transpalet cu cantar Ravas 1100

Pret lista 999,00 € Pret 969,03 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas 1100, produs de catre compania olandeza Ravas, leaderul de piata in domeniul echipamentelor de cantarire dinamica, este cel mai vandut transpalet cu cantar de pe piata, avand o capacitate de 2.000Kg, disponibil in varianta neomologata metrologic, pentru uz intern, optional configurabil cu imprimanta si/sau sasiu inox.

Transpalet cu cantar Ravas 3200F Li

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas 3200F Li, produs de catre compania olandeza Ravas, este un echipament ce incorporeaza tehnologie de ultima ora, fiind configurat cu acumulator Li-ion ce garanteaza o fiabilitate ridicata, avand o capacitate de minim 2.000Kg, disponibil atat in varianta omologata, dar si neomologata - pentru uz intern, avand standard comunicatie bluetooth cu posibilate de transmitere date pe telefon in aplicatia gratuita WightsApp (Android sau IOS), optional configurabil cu imprimanta sau sasiu inox.

Transpalet cu cantar Ravas 5200F

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas 5200F este unul din echipamentele lansate pe piata in anul 2019 de catre compania olandeza Ravas, menit sa inlocuiasca modelul 4100L, avand o capacitate de minim 2.000Kg, disponibil atat in varianta omologata, dar si neomologata pentru uz intern, configurat cu un indicator de greutate cu ecran tactil color cu o diagnonala de 5", avand standard comunicatie bluetooth cu posibilate de transmitere date pe telefon in aplicatia gratuita WightsApp (Android sau IOS).

Transpalet cu cantar Ravas...

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas ErgoScrissor tip foarfeca, produs de catre compania olandeza Ravas este un transpalet ce permite ridicarea incarcaturilor la o inaltime de pana la 740mm. Transpaletul este disponibil atat in varianta cu ridicare manuala cat si in varianta cu ridicare electrica. Capacitatea maxima a transpaletului este de 1.000Kg si este disponibil cu sistem de cantarire atat omologat metrologic cat si pentru uz intern.

Transpalet cu cantar Ravas Proline...

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas Proline 2100 Exi este destinat activitatilor industriale de umplere, mixare si dozare desfasurate in medii cu risc ridicat de explozie. Transpaletul este configurat standard cu furci de inox si este certificat ATEX II 2 G Ex ib IIB T4 Gb si II 2 D Ex ib IIIC T135°C Db pentru a functiona fara riscuri in medii cu risc ridicat de explozie.

Transpalet cu cantar Ravas Proline...

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas Proline 3200 Li, produs de catre compania olandeza Ravas, este o liza cu cantar din gama celor cu precizie foarte buna de cantarire, de pana la 100grame datorata tehnologiei FlexBolts patentata de catre producator. Configurata standard cu indicator rotativ, optional cu omologare metrologica sau diverse variante de conectivitate, acesta liza este destinata uzului in medii industriale, fiind varianta ideala pentru utilizarea in cadrul depozitelor, pentru operatiuni de dozare fina sau realizarea de amestecuri.

Transpalet cu cantar Ravas Proline 6100

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas Proline 6100, produs de catre compania olandeza Ravas, este o liza cu cantar din gama celor cu precizie foarte buna de cantarire, de pana la 100grame chiar si in varianta omologata, datorata tehnologiei FlexBolts patentata de catre producator. Configurata este standard cu indicator cu tastatura alfanumerica si functii programabile pentru cantarire, optional cu omologare metrologica destinata uzului in medii industriale, fiind varianta ideala pentru utilizarea in activitati de numarare piese, mixare si dozare in conformitate cu retete prestabilite.

Transpalet cu cantar Ravas Proline Touch

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas Proline Touch, produs de catre compania olandeza Ravas, este o liza cu cantar din gama celor cu precizie foarte buna de cantarire, de pana la 100grame chiar si in varianta omologata, datorata tehnologiei Flexi-pins patentata de catre producator. Este primul transpalet cu cantar configurat cu ecran tactil destinat utilizarii in primul rand in industria alimentara, farmaceutica si chimica. Optional poate fi configurat cu omologare metrologica, furci sau sasiu din inox.

Transpalet electric cu cantar Ravas...

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul electric cu cantar Ravas Ergo Truck, produs de catre compania olandeza Ravas este un transpalet ce asigura deplasarea intr-un mod simplificat ca urmare a motorului electric de 0,65kW din configuratie, permitand transportul rapid al paletilor de peste 750Kg pe distante scurte. Transpaletul are o capacitate de 1.500Kg si este disponibil cu cantar atat in varianta omologata cat si pentru uz intern, fiind disponibil in configuratii cu diverse valori pentru diviziunea de cantarire in functie de scopul cantaririi.

Produse adaugate pentru comparare