Filtre active

Platforma cantar Dini Argeo Wall-E Inox

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Dini Argeo Wall-E Inox este o platforma destinata pentru medii de lucru cu umodotate crescuta, configurata cu o singura celula de cantarire, cu structura si platan din inox avand indicatorul cu carcasa din inox cu IP65. Foarte usor de utilizat, fiind o platforma foarte robusta si fiabila, de asemenea disponibila si in varianta omologata metrologic.

Platforma cantar inox Dini Argeo ETI

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Dini Argeo ETI este o platforma realizata intergral din inox, cu platan detasabil, configurata cu celule de cantarire cu protectie la apa si praf IP68. Platforma este destinata utilizarii atat in medii industriale cat si comerciale. Platforma poate fi utilizata atat suprateran cat si in regim ingropat la nivelul solului. Platforma poate fi configurata cu un indicator de greutate in functie de specificatiile impuse de activitatea in care va fi utilizata.

Platforma de perete cu carlig Dini...

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de perete cu carlig Dini Argeo CW este fabricata din inox si este proiectata pentru a fi instalata prin fixare de perete, ceea ce va permite cantarirea atat a produselor ce pot fi asezate pe platforma de cantarire cat si a carcaselor ce trebuie cantarite prin agatare. Platforma este configurata cu o celula de cantarire compatibila cu omologarea metrologica, fiind disponibila in capacitati de 150 si 300Kg.

Produse adaugate pentru comparare