Platforme cantarire

Oferim spre vanzare pe piata din Romania o gama mare de platforme electronice cu cantar, industriale si comerciale, disponibile si in varianta omologata metrologica. Platformele sunt disponibile in o gama varianta de dimensiuni, de la mica la mare, precum si in ceea ce priveste capacitatea maxima de cantarire, ca urmare acestea pot avea capacitati de 60 kg, 150 kg, 300 kg, 350 kg, 500 kg, 600 kg, 1000 kg, 1500 kg, 3000 kg, 6000 kg sau chiar si 10000 kg. Căntarele electronice tip platforma sunt destinate cantaririi de marfa, paleti/europaleti, saci, cereale si sunt disponibile atat in variante ieftine din punct de vedere al pretului cat si profesionale pentru domeniile de activitate care presupun echipamente de cantarire fiabile si performante. In ceea ce priveste materialul din care sunt fabricate acestea sunt realizate fie din metal vopsit fie din otel inox.

Livram orice model de platforma cu cantar comercializata din Cluj pana la adresa de destinatie prin firme specializate de curierat/transport

Filtre active

Platforma cantar Dini Argeo FL

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Dini Argeo FL este o platforma intergral metalica, structura monobloc acoperita cu tabla striata destinata utilizarii atat in medii industriale cat si comerciale. Platforma poate fi utilizata atat suprateran cat si in regim ingropat la nivelul solului. Platforma poate fi configurata cu un indicator de greutate in functie de specificatiile impuse de activitatea in care va fi utilizata.

Platforma cantar Dini Argeo KS

Pret 175,00 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma Dini Argeo KS este un cantar platforma cu dimensiuni reduse, foarte compacta, destinata cantaririi coletelor, pungilor cu legume si fructe sau a diverselor obiecte. Platforma are un platan de 330x320mm fiind realizat din inox, la fel ca si structura platformei. In ceea ce priveste capacitatea, platforma este disponibila in varianta de 30, 60 si 150Kg

Platforma cantar Dini Argeo Wall-E Inox

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Dini Argeo Wall-E Inox este o platforma destinata pentru medii de lucru cu umodotate crescuta, configurata cu o singura celula de cantarire, cu structura si platan din inox avand indicatorul cu carcasa din inox cu IP65. Foarte usor de utilizat, fiind o platforma foarte robusta si fiabila, de asemenea disponibila si in varianta omologata metrologic.

Platforma cantar Dini Argeo WEFL

Pret lista 1.045,00 € Pret 1.013,65 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma Dini Argeo WEFL este o platforma preconfigurata cu indicator DFWL, disponibila in trei variante ca si dimensiune 125x125, 125x150 si 150x150cm si in doua variante ca si capacitate, 1.500 si 3.000Kg. Platforma poate fi comandata atat in varianta neomologata metrologic (uz intern) cat si in varianta omologata metrologic.

Platforma cantar inox Dini Argeo ETI

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Dini Argeo ETI este o platforma realizata intergral din inox, cu platan detasabil, configurata cu celule de cantarire cu protectie la apa si praf IP68. Platforma este destinata utilizarii atat in medii industriale cat si comerciale. Platforma poate fi utilizata atat suprateran cat si in regim ingropat la nivelul solului. Platforma poate fi configurata cu un indicator de greutate in functie de specificatiile impuse de activitatea in care va fi utilizata.

Platforma cantar Kern DE

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Kern DE este o platforma compacta, cu o constructie foarte joasa, usoara, pentru a facilita mobilitatea. Platforma este alimentata standard cu baterie 9V sau de la priza 220-240Vdc, optional putand fi configurata cu acumulator reincarcabil. Modelul DE este unul din cele mai de logevice modele de platforme din portofoliul producatorului german. Indicatorul platformei este protejat la apa si praf, beneficiind de un indice IP65.

Platforma cantar Kern DS

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Kern DS este o platforma destinata mediului industrial beneficiaza de o precizie foarte buna, similara cu a cantarelor de laborator. Platforma este disponibila cu capacitati de la 3 la 150Kg, fiind destinata uzului intern. Platforma poate fi utilizata atat cu indicatorul detasat de platforma ceea ce permite asezarea sa pe masa sau cu suport dedicat pentru atasarea direct de platforme, de perete, fie cu atasarea acestuia de platforma printr-un picior tip coloana.

Platforma cantar Kern NFB

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Kern & Sohn NFB este o platforma cu profil mic realizata din structura metalica cu rampe incorporate, vopsita si tratata cu lac impotriva umiditatii special proiectata pentru a permite traversarea ei cu carucioare, lize etc. Platforma este disponibila cu capacitati maxime de 600 si 1.500Kg si este omologabila optional. Indicatorul beneficiaza de un eran mare cu cifre de 52mm inaltime.

Platforma cantar pentru animale KPZ 2A

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma KPZ 2A este o platforma preconfigurata cu indicator KPZ 52E91, disponibila in trei variante ca si dimensiune, 220x92, 250x920 si 220x100cm, toate avand un tarc cu inaltime de 160cm. Capacitatea platformelor este de 1.500 si 2.000Kg. Platforma poate fi comandata atat in varianta neomologata metrologic (uz intern) cat si in varianta omologata metrologic. Atat platformele cat si tarcul sunt realizate din metal galvanizat termic.

Produse adaugate pentru comparare