Liza manuala cu cantar - ideala pentru paleti de marfa

Liza manuala cu cantar - ideala pentru paleti de marfa

Nu ai utilizat inca un transpalet manual cu cantar? Ai nevoie sa cantaresti paletii de marfa primiti sau livrati? Utilizeaza un transpalet manual cu cantar si vei reduce la minim timpii necesari operatiunilor de verificarea a greutatii paletilor de marfa ce trebuie livrati sau receptionati, vei reduce costurile cu echipamentele necesare si cu personalul.

Cantar electronic auto mobil – usor, simplu, ieftin

Atunci cand cantarirea autovehiculelor cu cantare pod bascula nu este posibila, fie din pricina bugetului limitat, fie din cauza faptului ca operatiunile de cantarire trebuie realizate in permanenta in locatii diferite sau atunci cand nu exista spatiu necesar instalarii unui cantar platforma electronic pod bascula, solutia este utilizarea unui cantar auto mobil ce permite cantarirea separata a fiecarei roti sau axe a autovehiculului.

Cantar omologat sau neomologat metrologic

Cantar omologat sau neomologat metrologic

Atunci cand achizitionam un cantar ne lovim de problema omologarii metrologice. Ar trebui ca noul cantar achzitionat sa fie omologat metrologic sau nu? Este foarte important sa luam acesta decizie in mod corect inainte de achizitionarea cantarului, in majoritatea cazurilor nu mai e posibila omologarea ulterioara.

Produse adaugate pentru comparare