Cantare lize electrice

Datorita solutiilor dezvoltate de compania Ravas, in acest moment exista posibilitatea de a instala un sistem electronic de cantarire, adica un cantar electronic, pe orice model de transpalet electric. Instalarea sistemului de cantarire presupune modificarea oricarui model de liza electrica simpla sau cu catarg, prin inlocuirea furcilor standard cu unele care permit instalarea celulelor de cantarire in interiorul lor, astfel incat toata incarcatura aflata la un moment dat pe furci sa poata fi cantarita.

Cantarele electronice Ravas pot fi instalate pe orice tip de transpalete electrice, acestea putand fi configurate chiar si ca si un cantar omologat metrologic, putand fi astfel utilizate in regim comercial pentru activitati de vanzare si cumparare. Sistemele de cantarire sunt proiectate pentru mediu industrial, destinate uzului intens. Fiecare cantar instalat va fi disponibil la un pret specific configuratiei dorite, in functie de modelele de transpaleti electrici. Cantarele sunt compatibile cu lizele electrice produse de companiile Jungheinrich, Still, Linde, Hyster, Toyota, Cesab, Crown sau orice alt producator.

Posibilitatea instalarii unui cantar electronic pe o transpaleta electrica nu de pinde de starea acesteia, fie el nou, fie utilizat ( second-hand ).

Filtre active

Cantar liza electrica cu catarg Ravas...

Disponibilitate: Verifica stoc

Ravas RCS Hy-Q-52 Stacker este un sistem de cantarire dezvoltat de compania Ravas pentru a fi instalat pe sistemul hidraulic al oricarui tip liza electrica cu catarg. Cantarul va avea capacitatea maxima identica cu capacitatea de ridicare a utilajului, functionand cu o toleranta de +/-0,2% din capacitatea maxima. Cantarul are standard in configuratie modul bluetooth pentru transmiterea datelor catre un dispozitiv mobil, aplicatia software Weighsapp pentru IOS si Android putand fi descarcata gratuit.

Transpalet semi-electric cu cantar...

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar semi-electric Ravas Ergotruck, produs de catre compania olandeza Ravas este un transpalet ce asigura deplasarea intr-un mod simplificat ca urmare a motorului electric de 0,65kW din configuratie, permitand transportul paletilor de peste 750Kg pe distante scurte in timp foarte scurt. Transpaletul are o capacitate de 1.500Kg si este disponibil cu cantar atat in varianta omologata cat si pentru uz intern, fiind disponibil in configuratii cu diverse valori pentru diviziunea de cantarire in functie de scopul cantaririi.

Produse adaugate pentru comparare