Cantare lize electrice

Datorita solutiilor dezvoltate de compania Ravas, in acest moment exista posibilitatea de a instala un sistem de cantarire pe orice model de liza electrica. Instalarea sistemului de cantarire presupune modificarea lizelor electrice prin inlocuirea furcilor standar cu unele care permit instalarea in interior al celulelor de cantarire astfel incat toata incarcatora aflata la un moment dat pe furci sa poata fi cantarita.

Filtre active

Cantar liza electrica cu catarg Ravas...

Disponibilitate: Verifica stoc

Ravas RCS Hy-Q-52 Stacker este un sistem de cantarire dezvoltat de compania Ravas pentru a fi instalat pe sistemul hidraulic al oricarui tip liza electrica cu catarg. Cantarul va avea capacitatea maxima identica cu capacitatea de ridicare a utilajului, functionand cu o toleranta de +/-0,2% din capacitatea maxima. Cantarul are standard in configuratie modul bluetooth pentru transmiterea datelor catre un dispozitiv mobil, aplicatia software Weighsapp pentru IOS si Android putand fi descarcata gratuit.

Transpalet semi-electric cu cantar...

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar semi-electric Ravas Ergotruck, produs de catre compania olandeza Ravas este un transpalet ce asigura deplasarea intr-un mod simplificat ca urmare a motorului electric de 0,65kW din configuratie, permitand transportul paletilor de peste 750Kg pe distante scurte in timp foarte scurt. Transpaletul are o capacitate de 1.500Kg si este disponibil cu cantar atat in varianta omologata cat si pentru uz intern, fiind disponibil in configuratii cu diverse valori pentru diviziunea de cantarire in functie de scopul cantaririi.

Produse adaugate pentru comparare