Compania noastra

Experienta noastra in domeniul solutilor industriale de cantarire a inceput inca din anul 2009 cand am pus bazele primelor relatii comerciale ce au presupus livrarea unor sisteme de cantarire pe teritoriul Romaniei.

Odata demarata activitatea in domeniul sistemelor de cantarire, in anii ce au urmat am incheiat parteneriate importante cu producatori si furnizori de echipamente din Uniunea Europeana astfel incat in acest moment am ajuns sa oferim pe piata un portofoliu complex de echipamente, servicii si solutii ce vin in intampinarea nevoilor companiilor din Romania si nu numai. Echipamentele si solutiile comercializate de noi au ajuns si in tari precum Republica Moldova, Arabia Saudita sau Marea Britanie.

Prin activitatea noastra incercam sa oferim beneficiarilor nostrii:

  • Echipamente si solutii de calitate
  • Cele mai bune servici specializate
  • Timp de interventie minim

Echipa noastra

Sediu RaDeFi

Echipa noastra include specialisti in vanzari echipamente si solutii, ingineri specializati in dezvolatarea solutiilor tehnice, service echipamente precum si in configurarea aplicatiilor software specializate

Beneficiind de suportul partenerilor nostri, in acest moment echipa noastra, atat din punct de vedere tehnic cat si comercial va pune la dispozitie cele mai bune servicii, atat in alegerea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra, atat din punct de vedere comercial, dar si tehnic. In ceea ce priveste  implementarea solutiilor sau serviciile post vanzare incercam sa le prestam la cel mai inalt nivel, membrii echipei noastre beneficiind de experienta cursurilor puse la dispozitie de partenerii nostri. 

Misiunea noastra

Dezvoltarea activitatii noastre si cresterea continua a echipei repezinta cea mai buna dovada a recunoasterii companiei noastre ca si una de referinta in domeniu, pe piata din Romnaia
Ne dorim ca prin activitatea noastra bazata pe calitatea serviciilor, solutiilor si a produselor pe care le oferim clientilor nostri sa ne dezvoltam si sa devenim una din celele mai bune companii in domeniu de pe piata din Romania. 
Produse adaugate pentru comparare