Cantare stivuitoare

Pentru controlul sporit al produselor finite sau a materiei prime alegeti dotarea motostivuitoarelor cu furci cu cantar industrial incorporat. Cantarele electronice pentru stivuitoare sunt disponibile in variante compatibile cu orice tip de stivuitor.

Cantarele electronice Ravas furnizate de noi sunt dfisponibile fie sub forma furcilor cu cantar ce inlocuiesc furcile motostivuitoarelor, fie sub forma cantarelor pe sistemul hidraulic al stivuitoarelor fie sub forma placilor adaptoare intre catarg si furci. Cel mai renumit sistem de cantarire pentru stivuitoare fiind modelul iForks.

Cel mai uzual sistem de cantarire este furca cu cantar incorporat in primul rand datorita modului de instalare care dureaza in jur de 5 minute si presupune doar schimbarea furcilor originale cu cele cu cantar. Aceste cantare sunt disponibile si in varianta omologata metrologic pentru utilizare in regim comercial. Furcile de cantarire pot fi utilizate si pe un stivuitor manual in cazul in care sistemul de prindere al furcilor este similar cu cel al motostivuitoarelor.

Cantarele pentru sistemul hidraulice presupun instalarea acestora de catre o firma specializata si ulterior calibrare.

Placile intermediare de cantarire permit utilizarea furcilor originale ale stivuitorului.

Filtre active

Cantar stivuitor Ravas iCP

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantar pentru stivuitor Ravas iCP este un cantar disponibil sub forma unei placi adaptoare intre catargul stivuitorului si furcile acestuia, acesta pastrand standardul de prindere al furcilor stivuitorului astfel incat vor putea fi utilizate furcile standard cu care stivuitorul este configurat.  Acest model de cantar este disponibil in variante cu capacitati maxime de 2.500, 5.000 sau 7.000 Kg. Transmisia datelor dintre cantar si indicator, in functie de model, este realizata fie cu cablu, fie bluetooth - fara cabluri. Sistemul de cantarire este disponbil in mai multe variante in functie de diviziunea de cantarire cu care poate functiona, putand fi chiar si omologat sau pregatit pentru mediu ATEX.

Cantar stivuitor Ravas iForks 32

Disponibilitate: Verifica stoc

iForks 32 este un cantar disponibil sub forma furcilor pentru stivuitor, fiind disponibil pentru stivuitoare cu capacitati standard de pana in 2.500, 3.000, 5.000 sau 8.000 Kg, dar poate fi realizat personalizat la orice capacitate. Transmisia datelor dintre furci si indicator este realizata fara fir ceea ce permite montarea/demontarea lui in maxim 5 minute. Sistemul de cantarire este disponbili in foarte multe configuratii din punctul de vedere al lungimii furncilor, capacitatii, diviziunii de cantarire, dar si in varianta omologata metrologic.

Cantar stivuitor Ravas iForks 52

Disponibilitate: Verifica stoc

iForks 52 este un cantar disponibil sub forma furcilor pentru stivuitor cu indicator cu ecran tactil, fiind disponibil pentru stivuitoare cu capacitati standard de pana in 2.500, 3.000, 5.000 sau 8.000 Kg, dar poate fi realizat personalizat la orice capacitate. Transmisia datelor dintre furci si indicator este realizata fara fir ceea ce permite montarea/demontarea lui in maxim 5 minute. Sistemul de cantarire este disponbili in foarte multe configuratii din punctul de vedere al lungimii furncilor, capacitatii, diviziunii de cantarire, dar si in varianta omologata metrologic.

Cantar stivuitor Ravas RCS Hy-Q-52

Disponibilitate: Verifica stoc

Ravas RCS Hy-Q-52 este un sistem de cantarire dezvoltat de compania Ravas pentru a fi instalat pe sistemul hidraulic al oricarui tip de stivuitor, cu combustie interna sau electric. Cantarul va avea capacitatea maxima identica cu capacitatea de ridicare a stivuitorului, functionand cu o toleranta de +/-0,2% din capacitatea maxima. Cantarul are standard in configuratie modul bluetooth pentru transmiterea datelor catre un dispozitiv mobil, aplicatia software Weighsapp pentru IOS si Android putand fi descarcata gratuit.

Produse adaugate pentru comparare