Umiditate in constructii

Calitatea betonului proaspat decide durata de viata a constructiilor. Doar o compozie optima intre apa, ciment, nisip si pietris garanteaza stabilitate. Tehnologia senzorilor utilizati la identificarea umiditatii  are un rol foarte important in stabilirea retetei corecte de beton.

Tehnologia este raspunsul pentru cresterea cererii pentru betonul utilizat la cladiri, poduri si tuneluri. Doar utilizarea senzorilor de precizie ridicata asigura calitatea produsului finit pentru timp indelungat

Filtre active

Umidometru IMKO HD2 Mobil unitate...

Disponibilitate: Verifica stoc

HD2 Mobile este o interfata de citire destinata realizarii unui umidometru profesional mobil IMKO utilizand unul din senzorii disponibili, adica POC32, PICO64 sau PICO IPH T3 pentru testarea solului in agricultura sau cu senzorii SONO-M1 si SONO-M2 pentru testarea nisipului sau pietrisului.

Configuratia rezultata va afisa trei informatii rezultate in urma operatiunilor de masurare, adica umiditatea, temperatura si conductivitatea.

Umidometru IMKO Sono-Dis unitate afisare

Disponibilitate: Verifica stoc

SONO-Dis este o unitate de afisare mobila destinata realizarii unei configuatii de umidometru impreuna cu una din sondele SONO-W/Z, SONO-M1, SONO-M1C, SONO-M2 sau SONO-M3. Aceasta unitate este una foarte robusta, avand in configuratie o carcasa din aluminiu cu IP67 ceea ce asigura posibilitatea utilizarii si in conditii dificile de umiditate si praf.

Umidometru IMKO Sono-View unitate...

Disponibilitate: Verifica stoc

SONO-VIEW este o unitate de afisare autonoma care poate fi utilizata pentru a vizualiza si configura pana la 4 senzori simultan.  Daca este necesar, SONO-VIEW poate fi utilizata ca un convertor de interfata pentru a permite accesul la senzor direct de pe un computer prin intermediul software-ului gratuit oferit de producatorul IMKO.

Unitatea este destinata realizarii configuratiilor profesionale de verificare a umiditatii in domeniul constructiilor.

Produse adaugate pentru comparare