Umiditate in agricultura

Masurarea umiditatii solului utilizand tehnologia TRIME bazata pe identificare prin radar garanteaza fata de alte tehnologii stabilitate in timp.

  • Sondele permit masuratori pana la o zona desaturatie a solului de 100%.
  • In functie de sol, curbele de calibrare ale sondei se pot modifica pentru a fi adecvate solurilor nisipoase, argiloase sau chiar pentru argila pura.
  • Este asigurata posibilitatea utilizarii cu precizie pentru perioade mai lungi de 10 ani fara intretinere deoarece nu exista contact galvanic intre sonda si sol, astfel nu vor aparea straturi de oxid ceea ce va asigura precizie in masurare.
  • Solutia permite masurarea cu exactitate a umiditatii precum si a cantitatii de minerale.
  • Utilizatorul decide tipul de tija TRIME si teava pentru sonda in functie de timpul de masuratoare ce trebuie efectuata.

Oferim solutii profesionale in domeniul masurarii umiditatii sub forma umidometrelor (umidimetrelor) mobile sau fixe, usor de utilizat.

Filtre active

Sonda IMKO Trime Pico IPH 2

Disponibilitate: Verifica stoc

PICO IPH2 este o sonda dedicata unei configuratii mobile pentru umidimetre utilizata la masurarea umiditatii  si a conductivitatii electrice din sol la o adancime de pana la 3 metri.

Instalarea sondei se poate realiza in cel mai simplu mod prin utilizarea tuburilor dedicate fara a fi necesara aparatura sofisticata. Sonda poate fi utilizata cu dispozitivele HD2 si PICO-BT

Sonda IMKO Trime Pico T3/IPH50

Disponibilitate: Verifica stoc

PICO T3-50 este o sonda dedicata realizarii masuratorilor pe zone largi in sol, destinata utilizarii in cadrul unei configuratii mobile pentru masuratori in sol la o adancime de pana la 3 metri.

Acesta sonda este considerata fratele mai mare al modelului IPH2, putand fi configurata cu cablu de pana la 50 metri lungime, fiind proiectata sa functioneze in segmente de 20cm.

Instalarea sondei se poate realiza in cel mai simplu mod prin utilizarea tuburilor dedicate fara a fi necesara aparatura sofisticata. Sonda poate fi utilizata cu dispozitivele HD2 si PICO-BT

Sonda IMKO Trime Pico T3PN

Disponibilitate: Verifica stoc

PICO T3PN este o sonda dedicata realizarii masuratorilor in mod stationar pentru obtinerea rezultatelor simultane din diferite zone largi in sol, destinata utilizarii in cadrul unei configuratii pentru masuratori in sol la o adancime de pana la 3 metri.

Acesta sonda este proiectata sa functioneze in segmente de 20cm, in combinatie cu tuburi de conectare cu lungimi de 10, 30 sau 80 centimetri care impreuna pot fi interconectate pana la o lungime de 3 metri.

Pentru sondele utilizate trebuie aleasa interfata de comunicatie: IMP BUS, RS485 sau SDI12 (pentru conectare la dispozitive de salvare date)

Umidometru IMKO HD2 Mobil unitate...

Disponibilitate: Verifica stoc

HD2 Mobile este o interfata de citire destinata realizarii unui umidometru profesional mobil IMKO utilizand unul din senzorii disponibili, adica POC32, PICO64 sau PICO IPH T3 pentru testarea solului in agricultura sau cu senzorii SONO-M1 si SONO-M2 pentru testarea nisipului sau pietrisului.

Configuratia rezultata va afisa trei informatii rezultate in urma operatiunilor de masurare, adica umiditatea, temperatura si conductivitatea.

Umidometru IMKO PICO-BT interfata...

Disponibilitate: Verifica stoc

PICO-BT este o solutie inovativa in ceea ce priveste o varianta mobila de masurare a umiditatii asigurand transferul informatiilor catre un telefon sau o tableta cu Android ca si sistem de operare. Modulul este conceput pentru aplicatii ce necesita robustete si asigura fiabilitate chiar si in conditii extreme. Utilizarea lui in configuratie cu accesoriile disponbile rezulta un umidometru (umidimetru) profesional pentru sol, pamant sau nisip

Produse adaugate pentru comparare