Cantare numaratoare

Cantarele electronice numaratoare sau sistemele electronice numaratoare sunt cea mai buna alegere pentru cei care au nevoie sa numere produse, piese sau componente ce au aceeasi greutate. Aceste operatiuni sunt necesare in cadrul activitatilor de inventarire sau la vanzare. Un cantar sau sistem numarator va permite utilizatorului sa afle numarul produselor sau pieselor cantarite in doar cateva secunde prin cantarirea acestora, reducand astfel la minim timpul necesar operatiunilor de numarare dar si eliminand greselile ce ar putea aparea in timpul acestora.

Utilizand astfel de echipamente in cadrul activitatilor de inventariere, timpii vor fi redusi la minim atat datorita vitezei de numarare datorata utilizarii unui echipament electronic, cat si datorita preciziei de numarare.

Cantarele noastre sunt cantare profesionale, din categoria celor industriale si comerciale si sunt disponibile in diverse variante de capacitate maxima si precizie de cantarire.

Filtre active

Cantar numarator Dini Argeo ASC

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul numarator Dini Argeo ASC este un cantar cantar cu functie de numarare, acesta fiind disponibil in variante diferite in functie de capacitatea maxima de cantarire si anume 6, 15 si 30 Kg. Configuratia standard include acumulator intern ceea ce permite utilizatorilor mobilitate cu o autonomie de pana la 70 ore. Cantarul este si disponibil si in varianta omologata metrologic.

Cantar numarator Dini Argeo NCL

Pret lista 180,00 € Pret 171,00 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul numarator Dini Argeo NCL este un cantar cantar cu functie de numarare, acesta fiind disponibil in variante diferite in functie de capacitatea maxima de cantarire si anume 3, 6, 15 si 30 Kg. Configuratia standard include acumulator intern ceea ce permite utilizatorilor mobilitate, utilizarea lui nu depinde de existenta unei surse de alimentare.

Cantar numarator Kern CIB

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul numarator Kern & Sohn CIB este un cantar cu functie de numarare, acesta fiind disponibil in variante diferite in functie de capacitatea maxima de cantarire si anume 3, 6, 15 si 30Kg. Avantajul principal oferit de acest model il modul de avertizare al operatorului, vizual prin iluminarea diferita a ecranului in functie de valoarea cantarita raportata la valoarea tinata dar si sonor.

Cantar numarator Kern CPB

Pret 310,00 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul numarator Kern & Sohn CPB este cel mai comercializat cantar cu functie de numarare, acesta fiind disponibil in variante diferite in functie de capacitatea maxima de cantarire si anume 6, 15 si 30 Kg. Cantarul poate fi furnizat chiar si in varianta omologata metrologic pentru activitati ce presupun vanzarea articolelor la numar de bucati.

Cantar numarator Kern CXB

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul numarator Kern & Sohn CXB este un cantar cu functie de numarare, acesta fiind disponibil in variante diferite in functie de capacitatea maxima de cantarire si anume 3, 6, 15 si 30 Kg. Cantarul poate fi furnizat chiar si in varianta omologata metrologic pentru activitati ce presupun vanzarea articolelor la numar de bucati. Configuratia standard include alimentarea cu acumulator reincarcabil.

Cantar numarator Kern IFS

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul numarator Kern & Sohn IFS este un sistem de cantarire sub forma unei platforme industriale independente de indicator, acesta fiind dotat cu tastatura numerica pentru a facilita introducerea valorilor in timpul operatiunilor de cantarire cu usurinta. Cantarul beneficiaza de o rezolutie in cantarire de 75.000 de puncte si este disponibil si in variante omologate metrologic.

Sistem de cantarire numarator Kern CCA

Disponibilitate: Verifica stoc

Sistemul de cantarire numarator Kern CCA este un sistem de cantarire compus dintr-un cantar numarator Kern IFS care va asigura capacitate maxima de cantarire de pana la 300Kg si o balanta de precizie de 600g. Sistemul va functiona cu o rezolutie de numarare maxima de 300.000.000 puncte, putand fi livrat si in varianta omologata metrologica.

Sistem de cantarire numarator Kern CCS

Disponibilitate: Verifica stoc

Sistemul de cantarire numarator Kern CCS este un cantar compus dintr-un cantar compact Kern CFS care asigura precizia in cantarire precum si functia de numarare si o platforma cu capacitate mare, separata, conectata cu cablu care permite cantarirea cu precizia oferita de cantarul compact a unei cantitati mult mai mari decat capacitatea cantarului compact. In functie de necesitati sistemul poate fi conectat cu o platforma cu o singura celula, o platforma industriala cu 4 celule sau un cantar U pentru paleti.

Produse adaugate pentru comparare