Cantare macara si cu carlig

Oferim spre vanzare o gama mare de cantare electronice de macara si cantare cu carlig, atat pentru utilizatori ocazionali, dar si pentru medii semi-industriale si industriale. Fiecare cantar de macara poate fi comandat cu accesorii, atunci cand acestea sunt optionale - inel suspendare si/sau carlig simplu sau rotativ, cu omologare metrologica daca aceasta este disponibila pentru modelul comandat, fie cu diverse alte accesorii/module, cum ar fi telecomanda, imprimata, modul de transmisie date la distanta etc.

Cantarele cu carlig au capacitati mici de obicei, de exemplu 20 kg, 60 kg, 100 kg sau 200 kg, acestea putand fi folosite de obicei fara a fi necesara existenta unui utilaj de ridicare, prin simpla sustinere in mana sau acorare de un punct fix.

Cantarele de macara se utilizeaza prin suspentarea lor pe un utilaj de ridicare, in scopul de a cantarii cantitati mari, de rodinul tonelor sau zecilor de tone. Astfel, acestea au capacitati de 500 kg, 600 kg, 1000 kg, 1500 kg, 3000 kg, 6000 kg, 9000 kg, 10000 kg, 12000 kg sau mai mult, ajungand pana la 50 de tone.

Filtre active

Cantar macara Dini Argeo MCW...

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de macara Dini Argeo MCW este un cantar destinat mediilor industriale, fiind proiectat pentru operatiuni de ridicare si cantarire. Cantarul este unul compact, putand fi configurat cu accesorii de prindere atat in parea superioara cat si inferioara, dar si cu module diverse de comunicatie pentru transmiterea valorilor inregistrate la distanta. Cantarul este disponibil cu capacitati de la 150Kg la 1.500Kg, precum si in variante omologate metrologic.

Cantar macara Dini Argeo MCW09

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de macara Dini Argeo MCW09 este un cantar destinat mediilor industriale, fiind realizat cu carcasa din inox, ecran cu leduri rosii beneficiind de un indice de protectie la apa si praf de IP67 ceea ce permite utilizarea lui in exterior chiar si in conditii de umiditate. Este disponibil in capacitati intre 3 tone si 50 tone, omologabil metrologic pana la 9 tone.

Cantar macara Dini Argeo MCWHU Hulk

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de macara Dini Argeo MCWHU este un cantar destinat mediilor industriale, fiind proiectat cu protectie dubla, putand fi utilizat atat pentru ridicare cat si pentru manipulare. Cantarul este unul compact, putand fi configurat cu accesorii de prindere atat in parea superioara cat si inferioara precum si cu scut termic pentru a putea fi utilizat in medii cu temperaturi de pana la 80ºC. Cantarul este disponibil cu capacitati de la 6.000Kg la 25.000Kg, precum si in variante omologate metrologic.

Cantar macara Dini Argeo MCWN Ninja

Pret lista 555,00 € Pret 527,25 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de macaraDini Argeo MCWN este unul din celele mai utilizate cantare de macara de pe piata, fiind disponibil in mai multe variante in functie de capacitate (1.500, 3.000, 6.000 si 9.500/9.000Kg), fiind destinat uzului in spatiu interior, disponibil atat in variante neomologate - uz intern cat si in variante omologate metrologic.

Produse adaugate pentru comparare