Filtre active

Cantar macara Dini Argeo MCW...

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de macara Dini Argeo MCW este un cantar destinat mediilor industriale, fiind proiectat pentru operatiuni de ridicare si cantarire. Cantarul este unul compact, putand fi configurat cu accesorii de prindere atat in parea superioara cat si inferioara, dar si cu module diverse de comunicatie pentru transmiterea valorilor inregistrate la distanta. Cantarul este disponibil cu capacitati de la 150Kg la 1.500Kg, precum si in variante omologate metrologic.

Cantar macara Dini Argeo MCW09

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de macara Dini Argeo MCW09 este un cantar destinat mediilor industriale, fiind realizat cu carcasa din inox, ecran cu leduri rosii beneficiind de un indice de protectie la apa si praf de IP67 ceea ce permite utilizarea lui in exterior chiar si in conditii de umiditate. Este disponibil in capacitati intre 3 tone si 50 tone, omologabil metrologic pana la 9 tone.

Cantar macara Dini Argeo MCWHU Hulk

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de macara Dini Argeo MCWHU este un cantar destinat mediilor industriale, fiind proiectat cu protectie dubla, putand fi utilizat atat pentru ridicare cat si pentru manipulare. Cantarul este unul compact, putand fi configurat cu accesorii de prindere atat in parea superioara cat si inferioara precum si cu scut termic pentru a putea fi utilizat in medii cu temperaturi de pana la 80ºC. Cantarul este disponibil cu capacitati de la 6.000Kg la 25.000Kg, precum si in variante omologate metrologic.

Cantar macara Dini Argeo MCWN Ninja

Pret lista 555,00 € Pret 527,25 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de macaraDini Argeo MCWN este unul din celele mai utilizate cantare de macara de pe piata, fiind disponibil in mai multe variante in functie de capacitate (1.500, 3.000, 6.000 si 9.500/9.000Kg), fiind destinat uzului in spatiu interior, disponibil atat in variante neomologate - uz intern cat si in variante omologate metrologic.

Produse adaugate pentru comparare