Indicatoare de greutate

Indicatoarele de greutate sunt disponibile in variante foarte diverse, in acest moment existand cate o varianta pentru orice tip de solutie de cantarire, astfel incat aceasta sa ofere utilizatorilor posbilitatea de a obtine datele dorite, dar si pentru a putea gestiona operatiunile de cantarire in cel mai simplu si corect mod.

Un indicator de greutate poate fi utilizat doar pentru functii simple de cantarire si va permite realizarea operatiunilor de cantarire utilizand functiile standard pentru Tara sau aducere in 0. Un astfel de indicator va fi configurat cu un ecran LCD sau ecran cu leduri rosii si o tastatura simpla. In cazul opratiunilor complexe de cantarire pot fi utilizate indicatoarele cu ecran tactil LCD care vor permite personalizarea operatiunilor de cantaire utilizand inclusiv baze de date interne, acces restrictionat al utilizatorilor, introducere informatii variabile etc.

Pentru operatiunile de dozare si automatizare se vor utiliza indicatoare (afisaje) de greutate dedicate care permit realizarea automatizarilor necesare in functie de rezultatele operatiunilor de cantarire.

De asemenea un afisaj de greutate poate fi sau poate indeplini si functia de repetor de greutate, ceea ce presupune conectarea lui la indicatorul principal astfel incat valorile rezultate sa poata fi vizualizate si in alta parte decat acolo unde se afla indicatorul principal. Un indicator utilizat ca si repetor permite realizarea opeatiunilor de cantaire de la oricare din indicatoare, principal sau repetor, functiile disponibile putand fi apelate si de la tastatura repetorului.

Filtre active

Indicator greutate Dini Argeo 3590ET

Disponibilitate: Verifica stoc

Indicator de greutate Dini Argeo 3590ET configurat cu ecran tactil special proiectat pentru a fi utilizat in aplicatii industriale avansate. Datorita dimensiunii ecranului permite vizualizarea tuturor datelor aferente operatiunii de cantarire. Este un indicator configurabil, putand fi configurat cu diverse module in functie de fiecare solutie.

Indicator greutate Dini Argeo DFWKXT

Disponibilitate: Verifica stoc

Indicatorul Dini Argeo DFWKXT este un indicator electronic de greutate foarte performant si versatil. Fiind un indicator complex, avand posibilitatea de a fi configurat cu module de conectivitate intr-o gama larga, acesta este recomandat pentru foarte multe solutii de cantarire, atat pentru activitati industriale cat si comerciale. Indicatorul este construit cu o carcasa de inox si beneficiaza de un indice de protectie la apa si praf IP68.

Produse adaugate pentru comparare