Cantare de verificare

Cantarele electronice de verificare sunt de obicei cantare sau balante compacte menite pentru a fi utilizate la activitati zilnice de cantarire clasice, acestea putand fi uneori disponibile ca si cantare omologate metrologic, ele putand fi utilizate chiar si in mediu industrial.

In functie de activitatea fiecarui utilizator, poate fi necesara utilizarea unui cantar de verificare din categoria platformelor electronice de cantarire sau din cea a celor cu precizie ridicata, dar de asemenea acestea pot fi destinate mediilor speciale cu umiditate ridicate, caz in care pot fi necesare cantare cu carcasa din inox, cu sau fara acumulator, cu o protectie la apa si praf IP65, IP67 sau chiar IP68.

Cantarele de verificare pot fi utilizate in depozit, magazin, piata sau in productie.

Alegerea cantarului ideal trebuie realizata in functie de capacitatea acestuia care poate fi 3Kg, 6Kg, 15Kg, 30Kg, 50Kg, 150Kg, 300Kg sau alte valori, in functie de dimensiunea platanului, dar si in functie de functiile pe care acesta le are (totalizare, numarare, dozare etc). De asemenea este important daca cantarul trebuie sa fie omologat metrologic sau nu, acest lucru fiind obligatoriu in cazul in care rezultatele cantaririlor vor fi utilizate la derularea activitatilor comerciale.

Filtre active

Cantar de verificare Dini Argeo KSD

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantar electronic de verificare Dini Argeo KSD configurat cu carcasa si platan din inox avand eranul LCD cu cifre de 40mm ilumnat cu culoare personalizabila, alimentare cu acumulator ce ofera autonomie de pana la 40 ore sau de la sursa 230Vac. Modul de lucru multifunctional permite utilizatorului alegere modului de lucru: verificare greutate, numarare piese, cantarire procentuala sau totalizare.

Produse adaugate pentru comparare