Cantare autovehicule

Furnizam pe piata din Romania cantare pentru autovehicule si cai ferate, oferind clientilor nostri solutii de cantarire pentru orice tip de autovehicule sau vagoane ce trebuie cantarite. Protofoliul nostru include cantare pod bascula, cantare mobile configurate cu platforme separate pentru fiecare roata, dar si cantare pentru cantarirea axa cu axa.

Filtre active

Cantar auto mobil Dini Argeo WWS

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul auto Dini Argeo WWS este un cantar mobil cu platforme separate conectate la indicator prin cabluri, ce permite cantarirea autovehiculelor in mod axa cu axa in cazul configurarii cantarului cu doua platforme precum si cantarirea intr-o singura etapa a autovehiculelor, avioanelor, containelor, etc. in conditiile configurarii cantarului cu un numar de platforme egal cu punctele de contact ale obiectului cantarit cu solul, in cazul autovehiculelor, cu numarul de roti.

Cantar auto mobil Dini Argeo WWSRF

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul auto Dini Argeo WWSRF este un cantar mobil cu platforme separate conectate la indicator prin semnal radio, ce permite cantarirea autovehiculelor in mod axa cu axa in cazul configurarii cantarului cu doua platforme precum si cantarirea intr-o singura etapa a autovehiculelor, avioanelor, containelor, etc. in conditiile configurarii cantarului cu un numar de platforme egal cu punctele de contact ale obiectului cantarit cu solul, in cazul autovehiculelor, cu numarul de roti.

Produse adaugate pentru comparare