Cantare autovehicule

Furnizam din Cluj-Napoca pe piata din Romania cantare auto si cai ferate, oferind clientilor nostri solutii de cantarire pentru orice tip de autovehicule sau vagoane ( trenuri ) ce trebuie cantarite. Protofoliul nostru include cantare pod bascula industriale, cantare electronice auto mobile si portabile configurate cu platforme separate pentru fiecare roata, dar si cantare pentru cantarirea axa cu axa (osie cu osie).

Cantarele rutiere pod bascula pot fi fabricate la orice lungime, dar cele mai uzuale sunt de 18 metri, 16 metri, 15 metri, 12 metri, 9 metri, 8 metri si 6 metri. In ceea ce priveste capacitatea maxima de cantarire acestea pot fi livrate cu capacitati de 80 tone, 60 tone, 50 tone, 30 tone, 15 tone, 10 tone sau 6 tone. Cantarele pod bascula sunt disponibile in varianta integral metalice sau in varianta metal cu beton.

Toate cantarele auto pod bascula utilizate in scop comercial (pentru vanzare si cumparare marfa) dar si cele utilizate pentru cantarire camioane incarcate cu material vrac vor fi omologate metrologic in conformitate cu legislatia in vigoare.

Pretul cantarelor comercializate de noi este un pret competitiv pe piata, raportat la calitatea si fiabilitatea oferita de cantarele noastre, sustinand ideea ca ieftin de obicei nu inseamna bun.

Filtre active

Cantar auto mobil Dini Argeo WWS

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul auto Dini Argeo WWS este un cantar mobil cu platforme separate conectate la indicator prin cabluri, ce permite cantarirea autovehiculelor in mod axa cu axa in cazul configurarii cantarului cu doua platforme precum si cantarirea intr-o singura etapa a autovehiculelor, avioanelor, containelor, etc. in conditiile configurarii cantarului cu un numar de platforme egal cu punctele de contact ale obiectului cantarit cu solul, in cazul autovehiculelor, cu numarul de roti.

Cantar auto mobil Dini Argeo WWSRF

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul auto Dini Argeo WWSRF este un cantar mobil cu platforme separate conectate la indicator prin semnal radio, ce permite cantarirea autovehiculelor in mod axa cu axa in cazul configurarii cantarului cu doua platforme precum si cantarirea intr-o singura etapa a autovehiculelor, avioanelor, containelor, etc. in conditiile configurarii cantarului cu un numar de platforme egal cu punctele de contact ale obiectului cantarit cu solul, in cazul autovehiculelor, cu numarul de roti.

Produse adaugate pentru comparare