Filtrat dupa

Marca

Marca

Categorii

Categorii

Omologare metrologica

Omologare metrologica

Capacitate

Capacitate

Capacitate

Capacitate

Diviziune cantarire

Diviziune cantarire

Servicii RaDeFi

Cantare electronice

Indiferent de afacerea dumneavoastra, puteti gasi in portofoliul nostru de produse o gama variata de cantare electronice industriale si comerciale de vanzare, de la cele mai ieftine la cele mai performante, de la cel mai mic la cel mai mare, pentru magazine, activitati logistice, verificare greutate autovehicule, asigurare calitate, in productie sau alte activitati. 

Gama noastra de cantare electronice include cantare auto, platforme cantar, lize cu cantar, cantare de laborator (de precizie, balante analitice si termobalante), cantare numaratoare, cantare de macara, cantare stivuitoare, cantare de podea, celule de sarcina, indicatoare de greutate, cutii de jonctiuni, verificatoare de greutate si multe altele.

Toate produsele comercializate de noi pot fi livrate atat in Cluj cat si pe intreg teritoriul tarii.

Filtre active

Transpalet cu cantar Ravas 1100

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas 1100, produs de catre compania olandeza Ravas, leaderul de piata in domeniul echipamentelor de cantarire dinamica, este cel mai vandut transpalet cu cantar de pe piata, avand o capacitate de 2.000Kg, disponibil atat in varianta omologata, dar si neomologata pentru uz intern, optional configurabil cu imprimanta sau sasiu inox.

Cantar macara Dini Argeo MCWN Ninja

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de macaraDini Argeo MCWN este unul din celele mai utilizate cantare de macara de pe piata, fiind disponibil in mai multe variante in functie de capacitate (1.500, 3.000, 6.000 si 9.500/9.000Kg), fiind destinat uzului in spatiu interior, disponibil atat in variante neomologate - uz intern cat si in variante omologate metrologic.

Platforma cantar Dini Argeo WEFL

4 stars -based on 250 reviews
Pret lista 989,00 € Pret 890,10 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma Dini Argeo WEFL este o platforma preconfigurata cu indicator DFWL, disponibila in trei variante ca si dimensiune 125x125, 125x150 si 150x150cm si in doua variante ca si capacitate, 1.500 si 3.000Kg. Platforma poate fi comandata atat in varianta neomologata metrologic (uz intern) cat si in varianta omologata metrologic.

Indicator greutate Dini Argeo DFWKXT

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Indicatorul Dini Argeo DFWKXT este un indicator electronic de greutate foarte performant si versatil. Fiind un indicator complex, avand posibilitatea de a fi configurat cu module de conectivitate intr-o gama larga, acesta este recomandat pentru foarte multe solutii de cantarire, atat pentru activitati industriale cat si comerciale. Indicatorul este construit cu o carcasa de inox si beneficiaza de un indice de protectie la apa si praf IP68.

Program computer cantare auto DS

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Programul nostru de cantarire pentru cantare auto este special dezvoltat pentru a permite utilizatorilor de cantare auto sa poata salva, gestiona si tiparii datele obtinute in urma cantaririi autovehiculelor. Programul permite tiparirea tichetelor de cantar in conformitate cu legislatia in vigoare. Pentru functionarea acestuia este necesara instalarea lui pe un computer cu sistem de operare Windows 7 sau mai nou.

Produse adaugate pentru comparare