Filtrat dupa

Marca

Marca

Categorii

Categorii

Omologare metrologica

Omologare metrologica

Capacitate

Capacitate

Capacitate

Capacitate

Diviziune cantarire

Diviziune cantarire

Servicii RaDeFi

Cantare electronice

Indiferent de afacerea dumneavoastra, puteti gasi in portofoliul nostru de produse o gama variata de cantare electronice industriale si comerciale de vanzare, de la cele mai ieftine la cele mai performante, de la cel mai mic la cel mai mare, pentru magazine, activitati logistice, verificare greutate autovehicule, asigurare calitate, in productie sau alte activitati. 

Gama noastra de cantare electronice include cantare auto, platforme cantar, lize cu cantar, cantare de laborator (de precizie, balante analitice si termobalante), cantare numaratoare, cantare de macara, cantare stivuitoare, cantare de podea, celule de sarcina, indicatoare de greutate, cutii de jonctiuni, verificatoare de greutate si multe altele.

Toate produsele comercializate de noi pot fi livrate atat in Cluj cat si pe intreg teritoriul tarii.

Filtre active

Balanta analitica Kern ACS/ACJ

Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta analitica Kern & Sohn ACS/ACJ este cea mai bine vanduta balanta analitica produsa de compania Kern & Sohn, aceasta fiind proiectata sa functioneze avand la baza un sistem de cantarirea realizat dintr-o singura celula de sarcina de cea mai buna calitate, fiind disponibila si in varianta omologata metrologic. Balanta este configurata standard cu port serial RS232 si USB.

Produse adaugate pentru comparare