Cantare laborator

Cantarele de laborator sunt diferentiate intre ele de cele mai multe ori in functie de precizia pe care o oferta, ca urmare acestea sunt catalogate ca si cantare electronice de precizie si balante electronice analitice, dar exista pe langa acestea si termobalantele (balante umiditate sau balante termice) destinate atat cantaririi cat si identificarii procentuale a umiditatii din produsele cantarire precum si balantele scolare, care ofera posibilitatea realizarii unei cantariri precise, acestea din urma fiind disponibile la un pret foarte acesibil, dar doar in variante neomologate metrologic.

Balanta de precizie este un cantar electronic ce ofera posibilitatea cantaririi obiectelor de pana la cateva kilograme cu o precizie de pana la 0,01grame. Acesta poate fi utilizat in farmacii ca si balanta farmaceutica, dar sunt de asemenea des utilizate si in cadrul magazinelor de bijuterii, caselor de amanet sau in cadrul laboratoarelor. Balanta, in functie de model, poate sa fie si omologata metrologic.

Balanta analitica este un cantar de mare precizie care beneficiaza de o capacitate de pana la cateva sute de grame oferind o diviziune de cantarire cu 3, 4 sau 5 zecimale. Balantele analitice sunt utilizate cel mai des in activitatea de laborator, dar pot fi utilizate si in alte activitati daca este nevoie.

Termobalanta (cantar masurare umiditate, balanta termica, analizor umiditate) este un cantar electronic de precizie configurat pentru a permite sa incalzeasca produsul cantarit astfel incat sa poata masura cantitatea de apa existenta in produs.

Filtre active

Balanta scolara Kern EMB

4 stars -based on 250 reviews
Pret lista 55,00 € Pret 52,25 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta Kern & Sohn EMB este o balanta cu dimensiuni foarte reduse ce oferta o precizie foarte buna de cantarire, aceasta oferind posibilitatea si de a fi utilizata in locatii diferite datorita alimentarii cu baterie. Balanta este disponibila intr-o gama mare de variante in functie de capacitatea dorita.

Balanta de precizie Kern EWJ

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern EWJ este o balanta din categoria premium, cu capacitati maxime intre 300 si 6.000 g, disponibila si in variante omologate metrologic, avand standard in configuratie functia de calibrare interna automata ceea ce va asigura functionarea cu precizie indiferent de locatia utilizarii ei, calibrarea realizandu-se automat la fiecare 2 ore.

Termobalanta Kern DLB-2020a

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Termobalanta Kern & Sohn DLB-2020a este o balanta pentru masurarea umiditatii, performanta destinata utilizarii in activitatile ce presupun testarea zilnica a unui numar ridicat de mostre cu greutate semnificativa. Balanta este configurata cu un ecran considerabil pentru o termobalanta, afisand caracterele cu o inaltime de 17mm.

Balanta analitica Kern ACS/ACJ

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta analitica Kern & Sohn ACS/ACJ este cea mai bine vanduta balanta analitica produsa de compania Kern & Sohn, aceasta fiind proiectata sa functioneze avand la baza un sistem de cantarirea realizat dintr-o singura celula de sarcina de cea mai buna calitate, fiind disponibila si in varianta omologata metrologic. Balanta este configurata standard cu port serial RS232 si USB.

Balanta de precizie Kern 572

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern 572 este o balanta de laborator robusta ce poate fi utilizata si in medii industriale, oferind o serie mare de functii cum ar fi cea de reteta sau determinare procentuala pentru laborator sau numarare piese si cantarire fara vibratie pentru activitati industriale. Balanta este disponibila cu capacitati maxime intre 240 si 24.000 g, fiind alimentata standard cu adaptor de la sursa 110-240 Vac, optional putand fi configurata cu acumulator. 

Balanta de precizie Kern EMS

4 stars -based on 250 reviews
Pret 80,00 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern EMS este o balanta de laborator pentru activitati simple ce nu necesita performante ridicate. Balanta este disponibila cu un platan de dimensiuni considerabile, diamentru de 105mm sau 175x190mm in functie de varianta, iar din punctul de vedere al capacitatii este disponibila cu capacitati maxime intre 300 si 12.000, fiind alimentata cu baterie de 9V sau de la sursa de energie 110-240Vac. 

Balanta de precizie Kern EW-N/EG-N

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern EW-N/EG-N este o balanta de precizie pentru laborator a carei sistem de cantarire are la baza un diapazon robust, iar modul in care acesta rezoneaza permite realizarea de cantariri foarte precise. Balanta este disponibila si in variante omologate metrologic, iar ca si capacitate este disponibila de la 220 la 12.000g.

Produse adaugate pentru comparare