Cantare laborator

Cantarele de laborator sunt diferentiate intre ele de cele mai multe ori in functie de precizia pe care o oferta, ca urmare acestea sunt catalogate ca si cantare electronice de precizie si balante electronice analitice, dar exista pe langa acestea si termobalantele (balante umiditate sau balante termice) destinate atat cantaririi cat si identificarii procentuale a umiditatii din produsele cantarire precum si balantele scolare, care ofera posibilitatea realizarii unei cantariri precise, acestea din urma fiind disponibile la un pret foarte acesibil, dar doar in variante neomologate metrologic.

Balanta de precizie este un cantar electronic ce ofera posibilitatea cantaririi obiectelor de pana la cateva kilograme cu o precizie de pana la 0,01grame. Acesta poate fi utilizat in farmacii ca si balanta farmaceutica, dar sunt de asemenea des utilizate si in cadrul magazinelor de bijuterii, caselor de amanet sau in cadrul laboratoarelor. Balanta, in functie de model, poate sa fie si omologata metrologic.

Balanta analitica este un cantar de mare precizie care beneficiaza de o capacitate de pana la cateva sute de grame oferind o diviziune de cantarire cu 3, 4 sau 5 zecimale. Balantele analitice sunt utilizate cel mai des in activitatea de laborator, dar pot fi utilizate si in alte activitati daca este nevoie.

Termobalanta (cantar masurare umiditate, balanta termica, analizor umiditate) este un cantar electronic de precizie configurat pentru a permite sa incalzeasca produsul cantarit astfel incat sa poata masura cantitatea de apa existenta in produs.

Filtre active

Produse adaugate pentru comparare