Cantare de podea

Cantarele de podea sunt disponibile in forme diferite, proiectate pentru diferite tipuri de activitati in functie de produsele ce urmeaza a fi cantarite cu acestea. In acest sens ele sunt catalogate ca si cantare tip U pentru paleti, bare de cantarire pentru cantarire profilelor cu lungimi mari sau platforme speciale cu dimensiuni atipice

Filtre active

Cantar U pentru paleti Dini Argeo FPW

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul tip U Dini Argeo FPW este un cantar practic, robust, disponibil la un pret foarte competitiv. In functie de activitatea si nevoile fiecarui utilizator, cantarul poate fi configurat fie cu un indicator de greutate simplu care sa afiseze doar greutatea fie cu unul complex care sa permita activitati speciale de cantarire, imprimanta atasata, transmitere date catre alte dispozitive etc.

Bare de cantarire Dini Argeo BP

Disponibilitate: Verifica stoc

Barele de cantarire Dini Argeo BP sunt un set de doua bare solide si versatile, usor de montat sub orice structura ce trebuie cantarita. Pot fi montate sub orice structura fixa (buncar, banda transportoare, rezervoare, etc.), sau pot fi utilizate la cantarirea profilelor cu lungimi mari. Pentru un sistem complet si functional de cantarire trebuie ales un indicator de cantarire pentru configuratie.

Produse adaugate pentru comparare