Cantare de podea

Cantarele de podea, altele decat platformale electronice cu cantar, sunt disponibile in forme diferite, proiectate pentru diferite tipuri de activitati in functie de produsele ce urmeaza a fi cantarite cu acestea. In acest sens ele sunt catalogate ca si cantare lectronice tip U pentru paleti, bare de cantarire pentru cantarire profilelor cu lungimi mari sau platforme de cantarire speciale cu dimensiuni atipice

Cantarele tip U au forma unui cantar electronic in forma de U pentru paleti care sa permita asezarea unui euro palet cu marfa exact pe furcile acestuia, asezarea paletului realizandu-se cu un transpalet manual sau cu un motostivuitor. Avantajele acestor tipuri de cantare este faptul ca nu necesita o rampa de urcare ca in cazul platformelor de cantarire, este mult mai usor ceea ce il face mobil, usor de relocat, iar in ceea ce priveste pretul, acesta este mai ieftin decat o platforma.

Barele de cantarire sunt doua sau mai multe structuri metalice conectate intre ele cu cabluri si care au inclus un sistem electronic de cantarire, acestea fiind destinate cantaririi containelor dar si a profilelor cu lungime mare (teava rotunda si/sau patrata, fier cornier, fier beton etc.), barele putand fi asezate la o distanta de cativa metri intre ele pentru a permite obiectelor cantarite sa ramana integral pe acestea si sa nu aiba contact fizic cu solul pentru a avea un rezultat corect in urma cantaririi.

Filtre active

Bare de cantarire Dini Argeo BP

Disponibilitate: Verifica stoc

Barele de cantarire Dini Argeo BP sunt un set de doua bare solide si versatile, usor de montat sub orice structura ce trebuie cantarita. Pot fi montate sub orice structura fixa (buncar, banda transportoare, rezervoare, etc.), sau pot fi utilizate la cantarirea profilelor cu lungimi mari. Pentru un sistem complet si functional de cantarire trebuie ales un indicator de cantarire pentru configuratie.

Cantar U pentru paleti Dini Argeo FPW

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul tip U Dini Argeo FPW este un cantar practic, robust, disponibil la un pret foarte competitiv. In functie de activitatea si nevoile fiecarui utilizator, cantarul poate fi configurat fie cu un indicator de greutate simplu care sa afiseze doar greutatea fie cu unul complex care sa permita activitati speciale de cantarire, imprimanta atasata, transmitere date catre alte dispozitive etc.

Produse adaugate pentru comparare