Filtre active

Platforma cantar Dini Argeo FL

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Dini Argeo FL este o platforma intergral metalica, structura monobloc acoperita cu tabla striata destinata utilizarii atat in medii industriale cat si comerciale. Platforma poate fi utilizata atat suprateran cat si in regim ingropat la nivelul solului. Platforma poate fi configurata cu un indicator de greutate in functie de specificatiile impuse de activitatea in care va fi utilizata.

Platforma cantar Dini Argeo WEFL

Pret lista 1.045,00 € Pret 1.013,65 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma Dini Argeo WEFL este o platforma preconfigurata cu indicator DFWL, disponibila in trei variante ca si dimensiune 125x125, 125x150 si 150x150cm si in doua variante ca si capacitate, 1.500 si 3.000Kg. Platforma poate fi comandata atat in varianta neomologata metrologic (uz intern) cat si in varianta omologata metrologic.

Platforma cantar inox Dini Argeo ETI

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Dini Argeo ETI este o platforma realizata intergral din inox, cu platan detasabil, configurata cu celule de cantarire cu protectie la apa si praf IP68. Platforma este destinata utilizarii atat in medii industriale cat si comerciale. Platforma poate fi utilizata atat suprateran cat si in regim ingropat la nivelul solului. Platforma poate fi configurata cu un indicator de greutate in functie de specificatiile impuse de activitatea in care va fi utilizata.

Platforma cantar Kern NFB

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Kern & Sohn NFB este o platforma cu profil mic realizata din structura metalica cu rampe incorporate, vopsita si tratata cu lac impotriva umiditatii special proiectata pentru a permite traversarea ei cu carucioare, lize etc. Platforma este disponibila cu capacitati maxime de 600 si 1.500Kg si este omologabila optional. Indicatorul beneficiaza de un eran mare cu cifre de 52mm inaltime.

Platforma cantar pentru animale KPZ 2A

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma KPZ 2A este o platforma preconfigurata cu indicator KPZ 52E91, disponibila in trei variante ca si dimensiune, 220x92, 250x920 si 220x100cm, toate avand un tarc cu inaltime de 160cm. Capacitatea platformelor este de 1.500 si 2.000Kg. Platforma poate fi comandata atat in varianta neomologata metrologic (uz intern) cat si in varianta omologata metrologic. Atat platformele cat si tarcul sunt realizate din metal galvanizat termic.

Produse adaugate pentru comparare