Filtre active

Platforma cantar Dini Argeo KS

Pret 175,00 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma Dini Argeo KS este un cantar platforma cu dimensiuni reduse, foarte compacta, destinata cantaririi coletelor, pungilor cu legume si fructe sau a diverselor obiecte. Platforma are un platan de 330x320mm fiind realizat din inox, la fel ca si structura platformei. In ceea ce priveste capacitatea, platforma este disponibila in varianta de 30, 60 si 150Kg

Platforma cantar Dini Argeo Wall-E Inox

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Dini Argeo Wall-E Inox este o platforma destinata pentru medii de lucru cu umodotate crescuta, configurata cu o singura celula de cantarire, cu structura si platan din inox avand indicatorul cu carcasa din inox cu IP65. Foarte usor de utilizat, fiind o platforma foarte robusta si fiabila, de asemenea disponibila si in varianta omologata metrologic.

Platforma cantar Kern DE

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Kern DE este o platforma compacta, cu o constructie foarte joasa, usoara, pentru a facilita mobilitatea. Platforma este alimentata standard cu baterie 9V sau de la priza 220-240Vdc, optional putand fi configurata cu acumulator reincarcabil. Modelul DE este unul din cele mai de logevice modele de platforme din portofoliul producatorului german. Indicatorul platformei este protejat la apa si praf, beneficiind de un indice IP65.

Platforma cantar Kern DS

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Kern DS este o platforma destinata mediului industrial beneficiaza de o precizie foarte buna, similara cu a cantarelor de laborator. Platforma este disponibila cu capacitati de la 3 la 150Kg, fiind destinata uzului intern. Platforma poate fi utilizata atat cu indicatorul detasat de platforma ceea ce permite asezarea sa pe masa sau cu suport dedicat pentru atasarea direct de platforme, de perete, fie cu atasarea acestuia de platforma printr-un picior tip coloana.

Platforma de verificare Dini Argeo APD

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma electronica de verificare Dini Argeo APD cu indicator de greutate detasabil ce poate fi utilizat atat in varianta atasat de platforma cat si agatat pe perete datorita cablului elicoidal. Ecranul LCD cu cifre de 25mm, alimentare cu acumulator ce ofera autonomie de pana la 80 ore. Platforma este una usor de transportat, disponibila in varianta omologata metrologic.

Platforma de verificare Dini Argeo APM

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma electronica de verificare Dini Argeo APM cu indicator de greutate detasabil ce poate fi utilizat atat in varianta atasat de platforma cat si agatat pe perete datorita cablului elicoidal. Ecranul de mari dimensiuni cu cifre de 50mm ofera posibilitatea citirii valorilor de la mari distante. Platforma este una usor de transportat, disponibila in varianta omologata metrologic.

Produse adaugate pentru comparare