Lista produselor dupa producator Ravas

Leaderul de piata in domeniu cantaririi dinamice, transpaleti cu cantar, cantare stivuitoare, cantare lize electrice

Ravas este o companie olandeza, specializata in cantarire dinamica, fiind leaderul de piata la nivel mondial in acest domeniu, producand transpaleti manuali cu cantar, cantare pentru stivuitorare si cantare pentru lize electrice

Cantar stivuitor Ravas iCP

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantar pentru stivuitor Ravas iCP este un cantar disponibil sub forma unei placi adaptoare intre catargul stivuitorului si furcile acestuia, acesta pastrand standardul de prindere al furcilor stivuitorului astfel incat vor putea fi utilizate furcile standard cu care stivuitorul este configurat.  Acest model de cantar este disponibil in variante cu capacitati maxime de 2.500, 5.000 sau 7.000 Kg. Transmisia datelor dintre cantar si indicator, in functie de model, este realizata fie cu cablu, fie bluetooth - fara cabluri. Sistemul de cantarire este disponbil in mai multe variante in functie de diviziunea de cantarire cu care poate functiona, putand fi chiar si omologat sau pregatit pentru mediu ATEX.

Cantar stivuitor Ravas iForks 32

Disponibilitate: Verifica stoc

iForks 32 este un cantar disponibil sub forma furcilor pentru stivuitor, fiind disponibil pentru stivuitoare cu capacitati standard de pana in 2.500, 3.000, 5.000 sau 8.000 Kg, dar poate fi realizat personalizat la orice capacitate. Transmisia datelor dintre furci si indicator este realizata fara fir ceea ce permite montarea/demontarea lui in maxim 5 minute. Sistemul de cantarire este disponbili in foarte multe configuratii din punctul de vedere al lungimii furncilor, capacitatii, diviziunii de cantarire, dar si in varianta omologata metrologic.

Cantar stivuitor Ravas iForks 52

Disponibilitate: Verifica stoc

iForks 52 este un cantar disponibil sub forma furcilor pentru stivuitor cu indicator cu ecran tactil, fiind disponibil pentru stivuitoare cu capacitati standard de pana in 2.500, 3.000, 5.000 sau 8.000 Kg, dar poate fi realizat personalizat la orice capacitate. Transmisia datelor dintre furci si indicator este realizata fara fir ceea ce permite montarea/demontarea lui in maxim 5 minute. Sistemul de cantarire este disponbili in foarte multe configuratii din punctul de vedere al lungimii furncilor, capacitatii, diviziunii de cantarire, dar si in varianta omologata metrologic.

Cantar stivuitor Ravas RCS Hy-Q-52

Disponibilitate: Verifica stoc

Ravas RCS Hy-Q-52 este un sistem de cantarire dezvoltat de compania Ravas pentru a fi instalat pe sistemul hidraulic al oricarui tip de stivuitor, cu combustie interna sau electric. Cantarul va avea capacitatea maxima identica cu capacitatea de ridicare a stivuitorului, functionand cu o toleranta de +/-0,2% din capacitatea maxima. Cantarul are standard in configuratie modul bluetooth pentru transmiterea datelor catre un dispozitiv mobil, aplicatia software Weighsapp pentru IOS si Android putand fi descarcata gratuit.

Transpalet cu cantar Ravas 1100

Pret 999,00 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas 1100, produs de catre compania olandeza Ravas, leaderul de piata in domeniul echipamentelor de cantarire dinamica, este cel mai vandut transpalet cu cantar de pe piata, avand o capacitate de 2.000Kg, disponibil in varianta neomologata metrologic, pentru uz intern, optional configurabil cu imprimanta si/sau sasiu inox.

Transpalet cu cantar Ravas 3200F Li

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas 3200F Li, produs de catre compania olandeza Ravas, este un echipament ce incorporeaza tehnologie de ultima ora, fiind configurat cu acumulator Li-ion ce garanteaza o fiabilitate ridicata, avand o capacitate de minim 2.000Kg, disponibil atat in varianta omologata, dar si neomologata - pentru uz intern, avand standard comunicatie bluetooth cu posibilate de transmitere date pe telefon in aplicatia gratuita WightsApp (Android sau IOS), optional configurabil cu imprimanta sau sasiu inox.

Transpalet cu cantar Ravas 5200F

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas 5200F este unul din echipamentele lansate pe piata in anul 2019 de catre compania olandeza Ravas, menit sa inlocuiasca modelul 4100L, avand o capacitate de minim 2.000Kg, disponibil atat in varianta omologata, dar si neomologata pentru uz intern, configurat cu un indicator de greutate cu ecran tactil color cu o diagnonala de 5", avand standard comunicatie bluetooth cu posibilate de transmitere date pe telefon in aplicatia gratuita WightsApp (Android sau IOS).

Transpalet cu cantar Ravas...

Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas ErgoScrissor tip foarfeca, produs de catre compania olandeza Ravas este un transpalet ce permite ridicarea incarcaturilor la o inaltime de pana la 740mm. Transpaletul este disponibil atat in varianta cu ridicare manuala cat si in varianta cu ridicare electrica. Capacitatea maxima a transpaletului este de 1.000Kg si este disponibil cu sistem de cantarire atat omologat metrologic cat si pentru uz intern.

Produse adaugate pentru comparare