Lista produselor dupa producator Omega Bilance

Companie din Italia specializata in dezvoltarea cantarelor electronice comerciale cu imprimanta termica pentru etichetare produse

Omega Bilance este o companie specializata in productia de cantare electronice comerciale cu imprimanta termica destinata tuturor activitatilor comerciale ce presupun cantarirea produselor vrac. Compania a fost infiintata in anul 1928, iar din anii 1960 a inceput dezvoltarea echipamentelor electronice. In 2006 compania a devenit parte a grupului Ditron, produsele grupului fiind distribuite in intreaga lume.

Cantar comercial Omega Advance AS cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Advance AS este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar poate fi configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm.

Cantar comercial Omega Advance ASC cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Advance ASC este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar poate fi configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm.

Cantar comercial Omega Advance CS cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Advance CS este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar poate fi configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran TFT cu o diagonala de 7" sau 10" pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar comercial Omega Advance CSP cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Advance CSP este un cantar comercial electronic omologat metrologic suspendat cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar poate fi configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran TFT cu o diagonala de 7" sau 10" pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar comercial Omega Advance PL cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Advance PL este un cantar comercial electronic omologat metrologic destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar poate fi configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran TFT cu o diagonala de 7" sau 10" pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar comercial Omega Advance PLC cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Advance PLC este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar poate fi configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran TFT cu o diagonala de 7" sau 10" pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar comercial Omega Compact CS cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Compact CS este un cantar comercial electronic omologat metrologic destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran cu o diagonala de 5,7" TFT suplimentar pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar comercial Omega Compact CSP cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Compact CSP este un cantar comercial electronic omologat metrologic, suspendat, destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran cu o diagonala de 5,7" TFT suplimentar pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar comercial Omega Compact PLC cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Compact PLC este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu brat destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran cu o diagonala de 5,7" TFT suplimentar pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar comercial Omega Extreme AS cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Extreme AS este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu ecrane TFT cu o diagonala de 10,4" sau 15" pentru operator in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar comercial Omega Extreme ASC cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Extreme ASC este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu ecrane TFT cu o diagonala de 15" pentru operator in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar comercial Omega Extreme CS cu...

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Extreme CS este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu ecrane TFT cu o diagonala de 10,4" sau 15" atat pentru operator cat si pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Produse adaugate pentru comparare