Lista produselor dupa producator Kern & Sohn

Producator echipamente de cantarire electronice pentru activitati industriale, comericale, medicale dar si personale

Companie germana, specializata in echipamente de cantarire, ofera pe piata din Europa o gama larga de produse cum ar fi cantare industirale, de laborator, greutati etalon etc. Avantajul principal oferit de compania germana il reprezinta timpul de livrare, aceasta companie utilizand un depozit complet automatizat.

Balanta de precizie Kern 572

Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern 572 este o balanta de laborator robusta ce poate fi utilizata si in medii industriale, oferind o serie mare de functii cum ar fi cea de reteta sau determinare procentuala pentru laborator sau numarare piese si cantarire fara vibratie pentru activitati industriale. Balanta este disponibila cu capacitati maxime intre 240 si 24.000 g, fiind alimentata standard cu adaptor de la sursa 110-240 Vac, optional putand fi configurata cu acumulator. 

Balanta de precizie Kern EMS

Pret 87,00 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern EMS este o balanta de laborator pentru activitati simple ce nu necesita performante ridicate. Balanta este disponibila cu un platan de dimensiuni considerabile, diamentru de 105mm sau 175x190mm in functie de varianta, iar din punctul de vedere al capacitatii este disponibila cu capacitati maxime intre 300 si 12.000, fiind alimentata cu baterie de 9V sau de la sursa de energie 110-240Vac. 

Balanta de precizie Kern EWJ

Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern EWJ este o balanta din categoria premium, cu capacitati maxime intre 300 si 6.000 g, disponibila si in variante omologate metrologic, avand standard in configuratie functia de calibrare interna automata ceea ce va asigura functionarea cu precizie indiferent de locatia utilizarii ei, calibrarea realizandu-se automat la fiecare 2 ore.

Balanta de precizie Kern PCB

Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern PCB este o balanta de precizie clasica pentru laborator disponibila intr-o gama mare de capacitati maxime, incepand de la 100g pana la 10.000g. Balanta este disponibila in varianta pentru uz intern din puct de vedere metrologic si poate fi configurata gratuit cu aplicatia software SHM-01 care permite tiparirea bonurilor de imprimanta cu un antet cu 4 randuri.

Produse adaugate pentru comparare