Verificatoare de greutate

Incepand cu anul 2018 distribuim in Romania solutii ce au la baza cantarele electronice dinamice de banda "checkweigher", verificatoare de greutate produse de compania Nemesis - Italia, companie ce are o experienta de peste 40 de ani in domeniul cantaririi dinamice. Solutiile Nemesis permit cantarirea oricarui tip de produs finit pe linia de productie, in flux, produs cu produs sau cutie cu cutie, in regim dinamic astfel incat niciun produs neconform sa nu poata ajunge pe piata de desfacere.

Instalarea unui verificator de greutate are loc in zona finala de productie, acesta devenind parte din conveiorul care asigura fluxul de produse pana la stadiul final de ambalare, astfel incat sa poate fi testat fiecare produs pentru a asigura greutatea conforma a acestuia, iar in cazurile exceptionale sa poata fi identificate produsele neconforme evitand astfel costuri suplimentare datorita trimiterii in piata a unor loturi de produse ce ar putea fi returnate.

Filtre active

Verificator de greutate Nemesis seria...

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de verificare pe linie Nemesis seria C este un cantar "checkweigher" compact si modular destinat pentru a fi integrat in solutii ce presupun verificarea greutatii produselor la finalul liniei de productie, chiar si in spatii foarte restranse. Echipamentul este unul robust si flexibil, foarte usor de combinat in solutii impreuna cu detectoare de metal, sisteme de avertizare sau de etichetare.

Verificator de greutate Nemesis seria...

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de verificare pe linie, Nemesis seria G, este un cantar "checkweigher" destinat verificarii greutatii produselor in domenii de activitate dure, ce presupun o spalare permanenta. Acest echipament, datorita modului in care a fost proiectat, avand protectie la apa si praf IP66, este dedicat activitatilor ce se desfasoara in medii cu umiditate ridicata ce presupun in principal cantarirea produselor alimentare neambalate cum ar fi carnea si branza. Echipamentul este realizat dintr-un cadru complet din inox ce permite o usoara igenizare. Poate fi configurat pentru a fi utilizat la cantarirea produselor cu o greutate intre 20g si 8Kg.

Verificator de greutate Nemesis seria...

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de verificare pe linie Nemesis seria H este un cantar "checkweigher" destinat verificarii produselor cu dimensiuni mari care pot atinge de asemenea si greutati considerabile. Acest tip de echipament permite cantarirea dinamica a produselor care pot avea o greutate de pana la 60kg. Utilizarea acestui tip de echipament pe linia de productie va permite masurarea cu exactitate a greutatii produselor concomitent cu posibilitatea cresterii ratei de productie.

Verificator de greutate Nemesis seria...

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de verificare pe linie Nemesis seria R este un cantar "checkweigher" este un sistem de cantarire caracterizat prin robustete de neegalat concomitent cu o precizie ridicata, chiar si la cea mai mare viteze de lucru, dar si de un design inovator, fiind conceput pentru a fi utilizat in medii industriale dure.

Disponibil in numeroase configuratii, cu 1 pana la 4 conveioare inlantuite cu latimi intre 50 si 230mm, destinat verificarii dozelor, conservelor, borcanelor si sticlelor.

Verificator de greutate Nemesis seria...

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de verificare pe linie Nemesis seria S este un cantar "checkweigher" compact destinat pentru a fi integrat in solutii ce presupun linii de mare viteza concomitent cu verificarea greutatii produselor cu greutati reduse, putand functiona la capacitati intre 1 si 600g. Echipamentul este unul robust si flexibil, foarte usor de combinat in solutii impreuna cu detectoare de metal sau sisteme de avertizare.

Produse adaugate pentru comparare