Cantare comerciale cu etichetare

Cantarele electronice cu etichetare comerciale sunt disponibile intr-o gama larga de variante in functie de activitatea in care urmeaza a fi folosite. In mod standard toate cantarele electronice comerciale sunt omologate metrologic, ele fiind destinate comertului cu produse diverse, dar in special cu produse alimentare in magazine de profil sau piata. Cantarele comerciale sunt disponibile in forme compacte, cu ecranul incorporat in corpul acestora, sub platanul de cantarire, fie cu ecranul suspendat pe un brat pentru o mai buna vizibilitate. De asemenea cantarele comerciale sunt disponibile si in varianta cu imprimanta termica destinata tiparirii etichetelor autoadezive pentru lipirea lor direct pe ambalajul produselor cantarite sau in varianta bonurilor de cantar. Cantarele comerciale sunt de regula disponibile cu o capacitate maxima de 3Kg, 6Kg, 12Kg, 15Kg sau 30kg.

Filtre active

Cantar cu etichetare Omega Advance ASC

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Advance ASC este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar poate fi configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm.

Cantar cu etichetare Omega Advance CS

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Advance CS este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar poate fi configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran TFT cu o diagonala de 7" sau 10" pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar cu etichetare Omega Advance CSP

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Advance CSP este un cantar comercial electronic omologat metrologic suspendat cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar poate fi configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran TFT cu o diagonala de 7" sau 10" pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar cu etichetare Omega Advance PL

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Advance PL este un cantar comercial electronic omologat metrologic destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar poate fi configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran TFT cu o diagonala de 7" sau 10" pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar cu etichetare Omega Advance PLC

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Advance PLC este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar poate fi configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran TFT cu o diagonala de 7" sau 10" pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar cu etichetare Omega Compact CS

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Compact CS este un cantar comercial electronic omologat metrologic destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran cu o diagonala de 5,7" TFT suplimentar pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar cu etichetare Omega Compact CSP

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Compact CSP este un cantar comercial electronic omologat metrologic, suspendat, destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran cu o diagonala de 5,7" TFT suplimentar pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar cu etichetare Omega Compact PLC

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Compact PLC este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu brat destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu un ecran cu o diagonala de 5,7" TFT suplimentar pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar cu etichetare Omega Extreme AS

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Extreme AS este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu ecrane TFT cu o diagonala de 10,4" sau 15" pentru operator in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar cu etichetare Omega Extreme ASC

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Extreme ASC este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu ecrane TFT cu o diagonala de 15" pentru operator in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Cantar cu etichetare Omega Extreme CS

Disponibilitate: Verifica stoc

Omega Bilance Extreme CS este un cantar comercial electronic omologat metrologic cu eticheta destinat utilizarii in cadrul magazinelor agroalimentare sau pietelor a caror activitate presupune cantarirea produselor inainte de vanzare. Acest model de cantar este configurat cu imprimanta termica cu o latime de imprimare de maxim 80mm si cu ecrane TFT cu o diagonala de 10,4" sau 15" atat pentru operator cat si pentru clienti in vederea afisarii detaliilor produselor cantarite.

Produse adaugate pentru comparare