Lista produselor dupa producator Dini Argeo

Companie Italiana infiintata acum peste 100 de ani, cu o vasta experienta in domeniul echipamentelor si solutiilor de cantarire, specializata in principal pe productia indicatoarelor de greutate oferind pe piata Europeana si nu numai probabil cea mai vasta gama de indicatoare.

Indicator greutate Dini Argeo DFWKXT

Disponibilitate: Verifica stoc

Indicatorul Dini Argeo DFWKXT este un indicator electronic de greutate foarte performant si versatil. Fiind un indicator complex, avand posibilitatea de a fi configurat cu module de conectivitate intr-o gama larga, acesta este recomandat pentru foarte multe solutii de cantarire, atat pentru activitati industriale cat si comerciale. Indicatorul este construit cu o carcasa de inox si beneficiaza de un indice de protectie la apa si praf IP68.

Cantar U pentru paleti Dini Argeo FPW

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul tip U Dini Argeo FPW este un cantar practic, robust, disponibil la un pret foarte competitiv. In functie de activitatea si nevoile fiecarui utilizator, cantarul poate fi configurat fie cu un indicator de greutate simplu care sa afiseze doar greutatea fie cu unul complex care sa permita activitati speciale de cantarire, imprimanta atasata, transmitere date catre alte dispozitive etc.

Bare de cantarire Dini Argeo BP

Disponibilitate: Verifica stoc

Barele de cantarire Dini Argeo BP sunt un set de doua bare solide si versatile, usor de montat sub orice structura ce trebuie cantarita. Pot fi montate sub orice structura fixa (buncar, banda transportoare, rezervoare, etc.), sau pot fi utilizate la cantarirea profilelor cu lungimi mari. Pentru un sistem complet si functional de cantarire trebuie ales un indicator de cantarire pentru configuratie.

Cantar auto mobil Dini Argeo WWS

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul auto Dini Argeo WWS este un cantar mobil cu platforme separate conectate la indicator prin cabluri, ce permite cantarirea autovehiculelor in mod axa cu axa in cazul configurarii cantarului cu doua platforme precum si cantarirea intr-o singura etapa a autovehiculelor, avioanelor, containelor, etc. in conditiile configurarii cantarului cu un numar de platforme egal cu punctele de contact ale obiectului cantarit cu solul, in cazul autovehiculelor, cu numarul de roti.

Cantar auto mobil Dini Argeo WWSRF

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul auto Dini Argeo WWSRF este un cantar mobil cu platforme separate conectate la indicator prin semnal radio, ce permite cantarirea autovehiculelor in mod axa cu axa in cazul configurarii cantarului cu doua platforme precum si cantarirea intr-o singura etapa a autovehiculelor, avioanelor, containelor, etc. in conditiile configurarii cantarului cu un numar de platforme egal cu punctele de contact ale obiectului cantarit cu solul, in cazul autovehiculelor, cu numarul de roti.

Platforma cantar Dini Argeo FL

Disponibilitate: Verifica stoc

Platforma de cantarire Dini Argeo FL este o platforma intergral metalica, structura monobloc acoperita cu tabla striata destinata utilizarii atat in medii industriale cat si comerciale. Platforma poate fi utilizata atat suprateran cat si in regim ingropat la nivelul solului. Platforma poate fi configurata cu un indicator de greutate in functie de specificatiile impuse de activitatea in care va fi utilizata.

Cantar macara Dini Argeo MCW09

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul de macara Dini Argeo MCW09 este un cantar destinat mediilor industriale, fiind realizat cu carcasa din inox, ecran cu leduri rosii beneficiind de un indice de protectie la apa si praf de IP67 ceea ce permite utilizarea lui in exterior chiar si in conditii de umiditate. Este disponibil in capacitati intre 3 tone si 50 tone, omologabil metrologic pana la 9 tone.

Produse adaugate pentru comparare