Cantarul auto fix axa cu axa RWS pentru autovehicule este un cantar tip platforma care se instaleaza in regim ingropat cu cuva metalica (inclusa in configuratie) destinat cantaririi autovehiculelor prin insumarea greutatilor tuturor axelor.

 

Cantarirea cu acest sistem de cantarire poate fi realizata atat in mod static (fiecare axa trebie oprita pe cantar), cat si in mod dinamic (autovehiculul trebuie sa traverseze cantarul cu o viteza constanta de maxim 5Km/h). Omologarea metrologica a cantarului conform directivei 2014/31/EU este valabila doar in cazul cantaririi statice, iar in cazul cantaririi dinamice este posibila doar omologarea conform standardului OIML R134 pentru o viteza maxima de 5Km/h cu o toleranta de 2%.

 

Cantarul trebuie configurat cu unul din indicatoarele Dini Argeo din seria 3590, acestea putand fi cu carcasa din ABS sau inox, cu taste sau ecran tactil, dar pot fi de asemenea configurate si cu imprimanta termica pentru a tipari automat un tichet de cantar fara a mai fi necesara utilizarea unui software de cantarire.

 

Toleranta maxima generata la utilizarea acestui sistem de cantarire este de 1% pentru sistemele nemologata metrologic si de 2% in cazul celor omologate metrologic.

 

Capacitatea de cantarire este de 30 tone in conditiile in care sarcina pe fiecare osie trebuie sa fie de pana in 20 tone, diferenta pana la 30 tone fiind utilizata pentru detectarea supraincarcarilor.

 

Dimensiunea platformei de cantarire este de 300x73cm

  

Pentru realizarea unei cantariri osie cu osie corecte este important ca infrastructura pregatita in zona utilizarii cantarului sa asigure o suprafata perfect orizontala (panta de maxim 0,5%) cu o lungime egala cel putin de doua ori lungimea celui mai lung autovehicul cantarit penrtu a evita schimbarile centrului de greutate ale autovehicului sau sarcini crescute sau scazute pe axele aflate pe cantar.

Mod cantarire RWS

RWS

Specificatii tehnice

Capacitate cantarire
• 30.000 Kg
Diviziune cantarire
• 20 Kg
Omologare metrologica
• Omologabil(a) la cerere
Numar celule sarcina
• 6 celule compresie, inox
Protectie IP apa/praf
• IP67 pentru cutia de jonctiuni
• IP68 pentru celule
Alimentare
• Direct din indicator, pana la 15 Vdc

Nici un comentariu pana acum

Descarca

Brosura Dini Argeo RWS

Brosura cantar axa cu axa Dini Argeo RWS engleza

Descarca (587.01k)

Ai putea fi interesat si de:

16 alte produse din aceeasi categorie:

Produse adaugate pentru comparare