Produse si servicii noi

Balanta de precizie Kern PCB

Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern PCB este o balanta de precizie clasica pentru laborator disponibila intr-o gama mare de capacitati maxime, incepand de la 100g pana la 10.000g. Balanta este disponibila in varianta pentru uz intern din puct de vedere metrologic si poate fi configurata gratuit cu aplicatia software SHM-01 care permite tiparirea bonurilor de imprimanta cu un antet cu 4 randuri.

Balanta de precizie Kern KB

Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern KB este o balanta de precizie pentru laborator disponibila intr-o gama mare de capacitati maxime, incepand de la 120g pana la 10.000g. Datorita functiilor pe care le poate indeplini, balanta este unul din cele mai recomandate pentru utilizarea zilnica in cadrul unui laborator. Optional poate fi configurata cu acumulator reincarcabil.

Balanta de precizie Kern EW-N/EG-N

Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern EW-N/EG-N este o balanta de precizie pentru laborator a carei sistem de cantarire are la baza un diapazon robust, iar modul in care acesta rezoneaza permite realizarea de cantariri foarte precise. Balanta este disponibila si in variante omologate metrologic, iar ca si capacitate este disponibila de la 220 la 12.000g.

Balanta de precizie Kern EMS

Pret 80,00 €
Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern EMS este o balanta de laborator pentru activitati simple ce nu necesita performante ridicate. Balanta este disponibila cu un platan de dimensiuni considerabile, diamentru de 105mm sau 175x190mm in functie de varianta, iar din punctul de vedere al capacitatii este disponibila cu capacitati maxime intre 300 si 12.000, fiind alimentata cu baterie de 9V sau de la sursa de energie 110-240Vac. 

Balanta de precizie Kern 572

Disponibilitate: Verifica stoc

Balanta de precizie Kern 572 este o balanta de laborator robusta ce poate fi utilizata si in medii industriale, oferind o serie mare de functii cum ar fi cea de reteta sau determinare procentuala pentru laborator sau numarare piese si cantarire fara vibratie pentru activitati industriale. Balanta este disponibila cu capacitati maxime intre 240 si 24.000 g, fiind alimentata standard cu adaptor de la sursa 110-240 Vac, optional putand fi configurata cu acumulator. 

Cantar numarator Dini Argeo ASC

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul numarator Dini Argeo ASC este un cantar cantar cu functie de numarare, acesta fiind disponibil in variante diferite in functie de capacitatea maxima de cantarire si anume 6, 15 si 30 Kg. Configuratia standard include acumulator intern ceea ce permite utilizatorilor mobilitate cu o autonomie de pana la 70 ore. Cantarul este si disponibil si in varianta omologata metrologic.

Sistem de cantarire numarator Kern CCA

Disponibilitate: Verifica stoc

Sistemul de cantarire numarator Kern CCA este un sistem de cantarire compus dintr-un cantar numarator Kern IFS care va asigura capacitate maxima de cantarire de pana la 300Kg si o balanta de precizie de 600g. Sistemul va functiona cu o rezolutie de numarare maxima de 300.000.000 puncte, putand fi livrat si in varianta omologata metrologica.

Cantar numarator Kern IFS

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul numarator Kern & Sohn IFS este un sistem de cantarire sub forma unei platforme industriale independente de indicator, acesta fiind dotat cu tastatura numerica pentru a facilita introducerea valorilor in timpul operatiunilor de cantarire cu usurinta. Cantarul beneficiaza de o rezolutie in cantarire de 75.000 de puncte si este disponibil si in variante omologate metrologic.

Cantar numarator Kern CIB

Disponibilitate: Verifica stoc

Cantarul numarator Kern & Sohn CIB este un cantar cu functie de numarare, acesta fiind disponibil in variante diferite in functie de capacitatea maxima de cantarire si anume 3, 6, 15 si 30Kg. Avantajul principal oferit de acest model il modul de avertizare al operatorului, vizual prin iluminarea diferita a ecranului in functie de valoarea cantarita raportata la valoarea tinata dar si sonor.

Produse adaugate pentru comparare