Produse si servicii noi

Transpalet cu cantar Ravas Proline Touch

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas Proline Touch, produs de catre compania olandeza Ravas, este o liza cu cantar din gama celor cu precizie foarte buna de cantarire, de pana la 100grame chiar si in varianta omologata, datorata tehnologiei Flexi-pins patentata de catre producator. Este primul transpalet cu cantar configurat cu ecran tactil destinat utilizarii in primul rand in industria alimentara, farmaceutica si chimica. Optional poate fi configurat cu omologare metrologica, furci sau sasiu din inox.

Transpalet cu cantar Ravas Proline 6100

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas Proline 6100, produs de catre compania olandeza Ravas, este o liza cu cantar din gama celor cu precizie foarte buna de cantarire, de pana la 100grame chiar si in varianta omologata, datorata tehnologiei FlexBolts patentata de catre producator. Configurata este standard cu indicator cu tastatura alfanumerica si functii programabile pentru cantarire, optional cu omologare metrologica destinata uzului in medii industriale, fiind varianta ideala pentru utilizarea in activitati de numarare piese, mixare si dozare in conformitate cu retete prestabilite.

Transpalet cu cantar Ravas Proline...

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas Proline 3200 Li, produs de catre compania olandeza Ravas, este o liza cu cantar din gama celor cu precizie foarte buna de cantarire, de pana la 100grame datorata tehnologiei FlexBolts patentata de catre producator. Configurata standard cu indicator rotativ, optional cu omologare metrologica sau diverse variante de conectivitate, acesta liza este destinata uzului in medii industriale, fiind varianta ideala pentru utilizarea in cadrul depozitelor, pentru operatiuni de dozare fina sau realizarea de amestecuri.

Transpalet cu cantar Ravas Proline...

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Transpaletul cu cantar Ravas Proline 2100 Exi este destinat activitatilor industriale de umplere, mixare si dozare desfasurate in medii cu risc ridicat de explozie. Transpaletul este configurat standard cu furci de inox si este certificat ATEX II 2 G Ex ib IIB T4 Gb si II 2 D Ex ib IIIC T135°C Db pentru a functiona fara riscuri in medii cu risc ridicat de explozie.

Cantar de verificare Dini Argeo KSD

4 stars -based on 250 reviews
Disponibilitate: Verifica stoc

Cantar electronic de verificare Dini Argeo KSD configurat cu carcasa si platan din inox avand eranul LCD cu cifre de 40mm ilumnat cu culoare personalizabila, alimentare cu acumulator ce ofera autonomie de pana la 40 ore sau de la sursa 230Vac. Modul de lucru multifunctional permite utilizatorului alegere modului de lucru: verificare greutate, numarare piese, cantarire procentuala sau totalizare.

Produse adaugate pentru comparare